Stisk

Hmyz se musí nejdřív uvařit, jinak by z pánve vyskočil, říká šéfkuchař Václavík

1. 05. 2017 22:08:01
Návštěvníci festivalu Ochutnej svět mohli tento víkend v areálu brněnské Malé Ameriky vyzkoušet kromě hmyzích specialit také další netradiční pokrmy.
video //www.youtube.com/embed/tx0dapWH_0c

Více než dvacet kuchařů z různých koutů světa zde představilo svá národní jídla, například pravé vietnamské závitky, francouzské palačinky, hamburgery nebo hot dogy. Své menu představili kuchaři např. z Vietnamu, Japonska, Indie, Nepálu, Mexika, Francie, Itálie, Anglie, či Řecka.

Dominika Lewczyszynová, Nina Krausová

Zvyšte článku karmu!
Autor: Stisk | | karma: 9.80 | přečteno: 257 ×
Facebook Twitter Google Plus

Diskuse

Vstoupit

V diskusi je 6 příspěvků.
Poslední z 2. 5. 2017, 9:17

Poslední články autora
PŘEJÍT NA ÚVODNÍ STRÁNKU iDNES.cz