Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Koukal jsem se nedávno na Top Gear. jakési závody, kdo bude první někde v Norsku - kdo jede s lodí nebo s autem. Podle mne jasný fejk. Museli mít okolo sebe haldu kameramanů aby to natočili, mohli to natočit v podstatě za den a nemuseli vůbec podle mne projet celou trasu, atd. Podle mne bylo určeno předem, kdo vyhraje. I komplikace byly nahrány. Prodává se to jako příběh. Nevidím velký rozdíl od hraného filmu.

1 0
možnosti
TT

Na to je jeden trik: zrušit televizi. Howgh

1 0
možnosti
Foto

Bohuzel, napriklad media nepredkladaji divakum nic jineho, nez oni sami predkladaji sobe navzajem .... kazda koupe neceho drazsiho, kterou provedeme, sebou nese hned vetu, jak to bylo vyhodne a super levne .. vsechno zvelicujeme, abychom si nepripadali moc obycejni ... media to jen rozvijeji k dokonalosti ..... mimochodem slovo FAKE ma svuj vyznam a neni nutne mu prirazovat dalsi, jak se o to snazite vy ... i tohle neopodstatnene pouzivani cizich slov je vlastne takovy fake ;-)

0 0
možnosti
KD

Já nejsem "fejk". Všechny vtipy i sarkasmy jsou ručně vyráběny v Rumunsku.

0 0
možnosti
JR

Dobrý článek. Konzumujeme haldy těchto iluzí z tisku, televize, politiky, atd...

1 0
možnosti
PK

karma R^ a není to fejk! hezky popsáno, P.S.: televize mi z obýváku vyletěla před dvěma lety, od té doby mám mnohem lepší náladu.

3 0
možnosti
ZJ

Trefa, je třeba vždy nabídnout "život" lepší než život.

Vadí snad jen to, že je to vydáváno za skuzečný život a lidé jsou pak tím svým, skutečným hodně zklamáni a hledají kdejaký únik k něčemu, co jim média servírují.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com