Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslite to jiste dobre. Nemuzete vsak poprit, ze tyto prostredky, kdyz jsou dusledne pouzity, mohou trochu omezit to nejhorsi zlo na Zemi, cimz je lidska blbost.

0 0
možnosti

... dnešní oficiální (státem podporovaná a veřejným pojištěním hrazená) medicína stojí na zásadě "udržet pacienta co nejdéle naživu"... lékařů, kteří se snaží ne léčit, ale uzdravovat, ubývá, protože entuziasmu se holt člověk nenají, zato když se předepisuje to správné svinstvo v co největším množství, koukají z toho od farmaceutů zajímavé bonusy... takže tady se nějakým SAVEM už nedá moc pokazit...

0 2
možnosti

Pochopitelně, že dnešní medicína stojí také o to, aby uzdravovala. Ta vaše výčitka je pouze klišé. Veškerá medicína je založena na tom, jak člověka udržet naživu. Nebo byste raději u závažných bakteriálních infekcí zrušil podávání antibiotik?

1 0
možnosti

J18a29n 86P50a93l23l51a43s

19. 4. 2016 21:01

Dobrý večer, jako každý večer užívám PU a bezvadně se po něm spí.

1 0
možnosti

L85u32b19o84s 43B92a19r15t36a

19. 4. 2016 18:24

Nejsem z těch, kdo by a priori takovým prostředkům věřil neřku-li je vyhledával. Ale udělali jsme před několika týdny zcela náhodou v USA velmi osobní zkušenost s MMS (tam se to jmenuje O7) o němž jsme do té doby neslyšeli, takže jsme to nemohli brát ani jako placebo. A ono to fungovalo přesně, jak nám popsala tamní kamarádka, která lahvičku pro podobné případy nosila v kabelce. To není propagace, že by se lidé měli bezmyšlenkově měli vrhat do nejistých pokusů. Jen osobní zkušenost, že to někdy fungovat může - a překvapivě účinně.

2 4
možnosti

Doufam, ze se zabijete sam a dostanete Darwinovu cenu a nebudete k tomu nabadat další 8-o

2 0
možnosti

Té moderní terminologii nerozumím.

Mohla byste se prosím vrátit k Somerovi a Votočkovi a pojmenovat ty sloučeniny česky? Abych vůbec věděl, o čem mluvíte.

2 0
možnosti
Foto

Souhlas. R^

Jeden můj známý to propagoval a obhajoval v podstatě stejným způsobem - plno vyléčených nemocných, dokonce snad i v jeho příbuzenstvu.

Nikdy jsem se nedopracoval do pozice, v níž bych dokázal argumentům ve prospěch takové léčby věřit.

0 0
možnosti

Patrně placebo efekt. Nejlépe bude zabírat u chronických chorob s nespecifickými příznaky, kde zhoršení či zlepšení stavu ovlivňuje i momentální psychický stav pacienta. Stejně funguje i homeopatie - tam už je prokázáno, že se jedná o placebo efekt. Nízké dávky jedu asi mohou fungovat i jako hormeze, ale k tomu naši předkové vyvinuli méně drastické metody, třeba půst.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com