Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K49a23r65e88l 86R41a42d58a

25. 4. 2016 11:52

Právo na názor má každý, tedy jen do doby, než nám ho ministr Pelikán ohodnotí dvěma roky kriminálu. Holátko z komunistického hnízda se nezapře. Ale o Dusilovou nemějte obavy. Ta jen přečetla schválený ,,správný" názor. Není nad to být uvědomnělý. Sice o takovém uvědomnělém hodně lidí myslí, že je idiot, ale prostor v televizi se pro něj najde. :-)

1 0
možnosti

Nemá cenu rozebírat jestli má nebo nemá Dusilová právo na svůj názor jen bych chtěl podotknout že na jedné straně zazlívají Zemanovi Čínu a na druhé straně Dusilová je Číňany velmi ceněná a to včetně reklamy na jejich telefony takže jsem z toho zmatený a navíc chci podotknout že do Číny jezdí celý svět včetně USA protože každému kdo jen trochu má v hlavě selský rozum krom přívrženců pražské kavárny a sluníčkářů tak jistě ví že východní trhy jsou pro celý svět velmi lukrativní destinace takže pomluvy jsou podle mé babičky jen kecy starých zbrojnošů

0 0
možnosti

Právo na názor má jistě každý. Ale .... Jak asi k tomuto právu přistupuje Koller když odmítá hrát tam kde Ortel? A co si mám myslet o Dusilové když jí vadí čínský komunistický režim ale nevadí jí její vlastní vystupování reklamě na čínský výrobek?

0 0
možnosti

Jsou to prostě pokrytci, ale to je dnešní standard.

0 0
možnosti

J11i70ř50í 41U91r19b90a91n

25. 4. 2016 8:40

A to jste kvůli tomu musel zasvinit takový kus internetu?

3 0
možnosti

Jistě, každý má právo na názor i na svobodu ho vyjádřit. Chápu, že za tuhé totality je potřeba a asi jediná možnost projevit svůj názor takto ilegálně. Ale bohužel, když tu totalita není, je to trapné. Jakoby umělcům snad někdo bránil, nebo chtěli vzbuzovat pocit, že tu totalita je, pro ubohé svobodomyslné a že oni jsou Ti trpitelé? Velmi se mi líbí Barbora Poláková právě s Kolerem, na youtube dali protestsong, je sledovaný, líbí se mi. Vkus, nápad, IQ. Toho se asi Lence Dusilové nedostává.

2 1
možnosti

Mne se nelíbí, že se propaguje svoboda názoru, ale k Brichta musí být nutně označen jako "islámofob". Proč není tento přílepek dán i Dusilové či Kollerovi? Také krásné nové slovo "zemanofob" mohlo být použito a začít se používat....

Ale jinak jo, souhlasím. Každý má právo na názor a na to ho svobodně vyřknout.

3 0
možnosti

S Vasim nazorem se ztotoznuji.R^

1 0
možnosti

Tak předně bych podotkl, že stejný názor s Dusilovou, Kollerem a dalšími má cca 25% obyvatel, tedy demokratická menšina. A samozřejmě na ten názor mají právo, zrovna tak jako má právo na své vyjádření mluvčí prezidenta, zrovna tak jako všichni kritici těchto projevů a zrovna tak jako všichni jejich zastánci. Ta o co jde?

Faktem zatím zůstává, že většina lidí nesdílí tyto kritické postoje vůči prezidentovi, faktem také je, že ono udělování cen nebylo úplně čisté, neboť byl vyřazen jasný favorit, faktem také je, kolik lidí tito odpůrci prezidenta mohou oslovit a jakou váhu pro veřejnost jejich slova a názory mají.

Myslím si, že pokud by nevycházely další články na toto téma, většina lidí už by si na vystoupení Dusilové a Kollera na jakémsi udělování jakýchsi cen ani nevzdechla.

0 0
možnosti

Dusilová má samozřejmě právo na svůj názor, stejně jako já a každý jiný občan. Jenom mi není jasné, proč já nemám stejnou možnost svůj názor vyjádřit v televizi, a to za peníze televizních koncesionářů, což jsem i já.

Myslím, že bych svůj názor nemusel číst z papírku.

7 2
možnosti

Známé osobnosti se občas nechají někam pozvat příslušným politikem a či jeho teamem, a za to si řeknou jistý bakšiš, za který zase na oplátku, řeknou davu to, co by jim jinak musel říci ten politik, kterému se nechce, a také pro to, že se takto lépe manipuluje davem...

A názor může mít každý, ale celkem by mne zajímalo, jaký názor má tato zpěvačka na mikrobiologickou léčbu jistých neduhů a jaký má názor na deflaci a z čeho tyto své názory odvozuje? A co si myslí o řecké antické filozofické škole neoleberalizmu?

Názor mžůe mít i servírka nebo výběrčí poplatku na toaletách...jde jen o to, jak moc je ten názor fundovaný a jak moc je to jen papouškování nepochopeného a jak moc je to jen recitace za bakšiš?

2 1
možnosti
Foto

tpaleta@applausebooking.cz

Tady je email na nějakého jejího mediálního zástupce, určitě má i své facebookové stránky.... napište jí ty otázky tam.

Jaký názor na politiku hradu je podle Vás fundovaný?

1 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com