Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Celý je to na palicu, když já který do Brna do práce přijedu 250x za rok a 250x půjdu na vlak domů, nemůžu hlasovat. A brňáci, co jdou na vlak třeba 4x za rok budou rozhodovat KAM já 250x přijedu.

5 0
možnosti
PH

P32a16v19e83l 70H68o34r34á84k

5. 10. 2016 14:45

Berte to i tak, že nám obyvatelům není jedno, kde budeme cestující potkávat.

0 0
možnosti
TT

Pěkný je ten argument pro přesun do Komecu: prý tam má vzniknout to nové město. Ten megalomanský projekt komoušů - kteří by ho ovšem realizovali, na rozdíl od dnešního systému, kdy se například lidi odstěhují do paneláků naležato za město a netěší se, až jim stát dá byt v novém Jižním centru.

Z celýho jižního centra je hotový takový odporný vřed kolem ulice s přiléhavým jménem Polní. Je tam soud, je tam státní zastupitelství (to superdrahý), je tam pracák a přes silnicu je pár kanclů. Do tohoto Jižního centra nikdo dobrovolně nepáchne ani na vteřinu. V 18:00 hod. je tam mrtvo jak po neutronové válce, leda nějaká ochranka se mihne za sklem.

Toho má být přesunuté nádraží střed - jenom tak pro připomenutí.

3 1
možnosti
FN

A co tak zrušit nádraží v Brně úplně??? Nákladní dopravu by mohly zajistit kamiony a osobní - to ať si každý jezdí automobilem. Nádraží zbourat a postavit obrovské parkoviště. Co na to říkáte, "aktivisté"?

0 0
možnosti
Foto

Obyvatelé Brna se možná ještě letos většinově na nějaké nové poloze nádraží shodnou, ale už se neshodne ministerstvo dopravy (příští vlády v letech 2017-2021) s ČD a SŽDC, aby Brno na tuto stavbu dostalo 20 miliard. Protože, dokud si Praha nepostaví (dodnes stále neuvěřitelně ostudné) nové autobusové nádraží Florenc, Brno žádné peníze na vlakové nádraží nedostane !!

0 0
možnosti
JZ

Já jednom drobně upřesním, referendum není závazné pro ministerstvo dopravy, které bude mít poslední slovo. A členem sdružení Referendum je Jakub Patočka, nikoliv Josef, ale ten v Brně nic neznamená.

6 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com