Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musí se zavést minimální zaručený nepodmíněný příjem. Potom budou podobné služby verskrze potřebné a legální. Prostě přejdeme od Bismarckova modelu sociálního pojištění z dob Rakuska-Uherska do nových kvalit odpovídajících době.Již je nutná zásadní změna, protože současný sociální ( a zdravotní) systém, je obtížně ufinancovatelný a hlavně nekontrolovatelný a nespravedlivý. Trochu se musíme navrátit k úvahám z dob reálného socialismu.Tenkrát nebyla snaha a ochota ke změnám a proto systém padl. To nemá s nějakou politickou ideologií nic společného a ani tenkrát nemělo. Diletanství soudruhů u moci dosáhlo vrcholu a revoluce byla jasná.

0 0
možnosti
Foto

Jak jednoduše jde vyrobit z pracujícího člověka zločince ?

Stačí pár škrtů perem.

1 0
možnosti
Foto

Když si lidé navzájem poskytují nějaké služby, neměl by jim do toho nikdo třetí mluvit nebo jim v jejich vzájemných směnách bránit. Parazité si musí uvědomit, že konec jejich parazitování končí, stejně jako by si taxikáři měli uvědomit, že končí monopol, který jim parazité deklarovali.

1 0
možnosti
Foto

Ze se cili magistrat a taxikari neni prekvapive ... magistrat by si mel uvedomit, ze vule lidi, ktere zastupuje asi nebude smerovat k drazsi taxi mafii .... ale o tom to nejen u nas uz davno neni, ja vim

1 0
možnosti

P26e53t98r 52S50o95u31r36e19k

31. 3. 2017 23:25

Co na to říct. V Praze se nepovedlo zatnout tipec nepoctivým taxikářům a to se o to pokoušel J.Rubeš hodně intenzivně a marně. Holt zakázat Uber je jednodušší, ale je bomba, jak se taxikáři ohánějí „rovným prostředím“. Docela by mne zajímalo, jestli, když bych si udělal licenci a splnil náležitosti, bych mohl stát například v Pařížské...

4 0
možnosti

Uber má právě výhodu, že není o stání, ale potencionální jízdy vám přicházejí rovnou do aplikace v placičce. Stát můžete v podstatě kdekoli, máte běžné auto.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com