Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

"Aspoň prezidenta má Slovensko rozhodne lepšieho ako Česko"

To absolutně souhlasí.!Horší vizitka pro česko nejde .

1 7
možnosti
LC

Češi vědí, teda, alespoň někteří. Ale ke všem těm vašim obavám, steskům či řozhořčení vám jen řeknu, abyste si položila jednoduchou otázku. Proč tomu tak je? A poctivě si na ni odpovězte. Ono v Česku to je ale podobné. Tady sice nemáme fenomén Kotleba (není tu ta historická reminiscence) ale fenomén ANO - Babiš. A nikdo z "tradičních" stran se neptá proč, ale hýkají o korunových dluhopisech, Čapím hnízdu či "jestli na to vůbec měl". Trapné, směšné, bez hlubší myšlenky.

2 2
možnosti
JF

Pane autore, mějte si sluníčkáře Kisku, když jste si ho demokraticky zvolili a líbí se vám. Mně osobně Zeman nijak zvlášť nevadí, ani to, že na rozdíl od báječného Kisky nevítá imigranty a nelétá na Vysočinu tryskáčem.

12 3
možnosti
RK

Fašistu Kisku vám fakt nezávidím;-D

Šance na příští zvolení nula, holt se Slováci nechali oblbnout a volili jen proti proti Ficovi.

8 3
možnosti
ML

Šanca na zvolenie Kisku je väčšia, ako pred tromi rokmi. Fico končí, Smer upadá s preferenciami. Žiadny protikandidát na obzore nie je.

Záhadou mi je vaše označenie Kisku ako "fašistu".

1 3
možnosti
RH

Myslím, že pojem "fašismus" je taková politická nálepka, která se dnes dost zneužívá, ale u Kotleby, řeckého Zlatého úsvitu a částečně u Jobbiku, to je odpovídající označení.

5 1
možnosti
ML

Hlavne dnes je označenie "fašista, nácek" označenie tých, ktorí nesúhlasia s islamskou nelegálnou migráciou a zločinnosťou s tým súvisiacou, genderovou vyváženosťou a vôbec s politikou EÚ, a úplne stratilo svoj pôvodný význam. Pre mnoho ľudí, vrátane mňa, je to paradoxne vyznamenaním. Proste slovo stratilo svoj pôvodný význam.

9 2
možnosti
JZ

Nevím, jak u vás na Slovensku, ale tady v Česku už dávno spousta lidí nevolí "toho nejúžasnějšího politika", ale "toho lumpa, který z největší míry prosazuje i moje zájmy". Přičemž tou "největší mírou" může být klidně něco jako 20 %. Pokud to čistě náhodou máte podobně i na Slovensku, tak bych z 30% podpory mezi mladými rozhodně neusuzoval, že 3 z 10 mladých jsou fašisti.

A tu záhadu z posledního odstavce, jak může být tedy Kiska prezidentem, vám vysvětlím velice jednoduše: Dlouho nepříliš čitelný Kiska se kompletně 'vybarvil' až během svého volebního období.Spousta hlasů, které Kiska dostal, byly stejné protesthlasy proti zavedeným politickým pořádkům, jaké teď sbírá Kotleba. Koneckonců možná i samotný Kiska může být nechtěně příčinou obliby Kotleby. Protože ti, kteří se spálili, když dali Kiskovi hlas na protest proti establishmentu, šli dost možná v mnoha případech napodruhé mnohem víc "na jistotu" - tedy volili fašistu Kotlebu.

7 1
možnosti
ML

Presne tak, Fico "prepálil" kampaň proti Kiskovi (úžerník, sektár, scientológ...) aj proti Kotlebovi (fašista, "porazí ho aj vrece zemiakov"...). Kisku, ktorý je najlepší prezident SR v histórii (v úbohej konkurencii) aj Kotlebu stvoril Fico.

1 2
možnosti
ML

Slečna Kalčoková (alebo Jebáčková?) nielenže neovláda slovenčinu (urobiť v jednom slove dve chyby je naozaj obdivuhodné - "Český" susedia), ale ani netuší, čo znamená slovo "fašizmus". Smutný obraz dnešného školstva.

O tom, že je Kotleba trubiroh niet sporu. Lenže on a celá jeho strana je len produktom. Kotlebovi a jeho ĽSNS stúpajú preferencie práve kvôli takýmto PR článkom, tie mu naháňajú voličov. Treba riešiť príčinu, nie následok.

Mimochodom, pozdrav "Na stráž!" je starý pozdrav Českej obce sokolskej.

http://www.sokol.eu/obsah/5496/symbolika-odznak-na-straz

4 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com