Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
WW

:-) Bramborové pole by se klidně mohlo nacházet v úsměvném úvodu kantové teorie pole, stejně jako je maskotem gravitace jablko - proč ne, ovšem nikoliv v úvodu kvantové fyziky, která je souborem samostatných teoriíí s vlastními početními metodami v závislosti na "druhu zeleniny", tak jako by se mohla mít velmi zavádějící brambora k zmíněné teorii kvantového pole :-).

0 0
možnosti
Foto

Karma. A strašně rád bych si takovou "přednášku" poslechl a užil si ji. R^

1 0
možnosti
Foto

Udělat z kvantové fyziky epizodu z Teorie velkého třesku je zcela v duchu Havla a jeho absurdit. A kritika našeho školství, jehož je samotný autor produktem, to je stejně úsměvné, nicméně to nikam nic neposune. Poradil bych každé ráno po probuzení mantru"Ještě jsem dnes nic kloudného neudělal". Snad to aspoň povede k vystřízlivění.

0 1
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com