Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a jdu blejt velebnosti...nevaděj mi šneci,ústřice,černá vejce...ale hmyz a červi bohužel ano....

0 1
možnosti

J97a49r91a 91R72a69n46k

2. 5. 2017 1:30

Ochutnala jsem jednou pouze "sarance" chutnalo to jako smazene burske orisky, sama noha a kridla, kdyby to nemelo na sobe sul a koreni, bylo by to asi tezko pozivatelne. Ale timto druhem proteinu se zabyval uz Roman Polansky ve folmu "dance of vapires" - uvezneny, nakousnuty chytal ve sve cele aspon pavouky;-)

0 0
možnosti

Něco podobného bylo i ve filmu Motýlek (Papillon).

0 0
možnosti

A nestací je zasyrova rozmixovat na kasi ? A pak mazat na chleba jako chutnou pomazanku? Při vaření se ztraceji hodnotne vitamíny...

1 0
možnosti

J48a51r64a 58R77a43n42k

2. 5. 2017 1:31

Australsti Aborigines jedi cervy z ztrouchnivelych kmenu stromu, chutnaji jako krevety.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý blog. Zajímavá akce. R^ Ten hmyz bych také rád ochutnal.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com