Diskuse

Hmyz se musí nejdřív uvařit, jinak by z pánve vyskočil, říká šéfkuchař Václavík

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Š72á62r19k26a 97M47a48t98y22á50š27o42v24á

2. 5. 2017

a jdu blejt velebnosti...nevaděj mi šneci,ústřice,černá vejce...ale hmyz a červi bohužel ano....

0 1
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

J45a47r49a 15R93a71n18k

2. 5. 2017

Ochutnala jsem jednou pouze "sarance" chutnalo to jako smazene burske orisky, sama noha a kridla, kdyby to nemelo na sobe sul a koreni, bylo by to asi tezko pozivatelne. Ale timto druhem proteinu se zabyval uz Roman Polansky ve folmu "dance of vapires" - uvezneny, nakousnuty chytal ve sve cele aspon pavouky;-)

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

M83i19l63a56n 70S76t53e75h20l98í11k

2. 5. 2017

Něco podobného bylo i ve filmu Motýlek (Papillon).

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

M42i90r21e70k 16T48u80r54e44č62e84k

2. 5. 2017

A nestací je zasyrova rozmixovat na kasi ? A pak mazat na chleba jako chutnou pomazanku? Při vaření se ztraceji hodnotne vitamíny...

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

J62a16r72a 92R15a73n65k

2. 5. 2017

Australsti Aborigines jedi cervy z ztrouchnivelych kmenu stromu, chutnaji jako krevety.

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

J86a55r42o27s78l33a25v 90C41h71u31d36á48č96e79k

1. 5. 2017

Dobrý blog. Zajímavá akce. R^ Ten hmyz bych také rád ochutnal.

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít
Reklama
Více už toho není