Diskuse

Hmyz se musí nejdřív uvařit, jinak by z pánve vyskočil, říká šéfkuchař Václavík

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a jdu blejt velebnosti...nevaděj mi šneci,ústřice,černá vejce...ale hmyz a červi bohužel ano....

0 1
možnosti

J57a79r35a 57R57a79n23k

2. 5. 2017 1:30

Ochutnala jsem jednou pouze "sarance" chutnalo to jako smazene burske orisky, sama noha a kridla, kdyby to nemelo na sobe sul a koreni, bylo by to asi tezko pozivatelne. Ale timto druhem proteinu se zabyval uz Roman Polansky ve folmu "dance of vapires" - uvezneny, nakousnuty chytal ve sve cele aspon pavouky;-)

0 0
možnosti

Něco podobného bylo i ve filmu Motýlek (Papillon).

0 0
možnosti

A nestací je zasyrova rozmixovat na kasi ? A pak mazat na chleba jako chutnou pomazanku? Při vaření se ztraceji hodnotne vitamíny...

1 0
možnosti

J86a95r70a 12R77a39n93k

2. 5. 2017 1:31

Australsti Aborigines jedi cervy z ztrouchnivelych kmenu stromu, chutnaji jako krevety.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý blog. Zajímavá akce. R^ Ten hmyz bych také rád ochutnal.

1 0
možnosti