Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bude zajímavé sledovat zda socdemáci budou vyžadovat, aby trestně stíhaná osoba nebyla premiérem a dodrží to, co dříve prohlašovali. Jak v této věci se zachová Babiš? Jak se budou tvářit komouši včetně Okamury, když socdem je nadále pro naši aktivní účast v EU a NATO? Budou skutečně podporovat vládu? Těch otazníků je celá řada!!

0 0
možnosti

Pane Bouska. Vas clanek je ukazkou vasi neznalosti. Jestli studujete na univerzite a v oborech, ktere uvadite pod svym obrazkem, tak jsem zklaman vasi uvahou.

Vas vykrik nadseni z moznosti ustavit vladu po pulrocnim dohadovanim a z vyhledu na budocnost, je opravdu zarazejici.

Nevim jake lekce opravdu navstevujete, ale doporucuji si prostudovat Ustavu Spojenych statu a hlavne jeji historii. Potom si sve poznatky z uciva porovnejte z politickou organizaci v CR a udelejte zavet. Budete prekvapen. Good Luck!!!

0 0
možnosti

Není skutečně jednoduché řídit stát jako firmu, pokud by to šlo šlapalo by to jinak, možná lépe, i hůře, ale rozhodně by jsme nemuseli poslouchat bláboly poslanců na různých schůzích vydávané za demodiskusi a netvořili by se komise a výbory pro projednání čehosi s žádným výsledkem. A já bych si taky přál aby justice pracovala rychleji, vždyt všichni, zejména Mirek ;-D to přece ví, že je to podvod a trestný čin, tak proč už tak dlouho čekáme?

0 0
možnosti
Foto

Ovšem je celkem jisté, že právě o tomto článku by Hujer určitě řekl: "To byla ale těžká písemná práce...!!". ;-(

0 0
možnosti

A kde je nějaká vlastní myšlenka či jiná přidaná hodnota blogu? Je ti jen převyprávění obecně známého a stokrát již omletého.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com