Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nelze ohrožovat svobodu tam, kde nikdy žádná nebyla ... propaganda a svoboda ?to se vylučuje

2 1
možnosti
Foto

To samé si myslím sám a jako příklad mám naší syrskou velvyslankyni. Jen jednou si ji ČT pozvala do vysílání. Když však mluvila pravdu, už se tam víckrát neobjevila. Kdyby ČT prosazovala svobodu projevu a objektivitu zpravodajství, tak by ji zpovídala pravidelně, protože kdo jiný by podal zasvěcenější obraz situace v Sýrii, než Češka, která v této zemi žije? Jenomže to by popřela většinu lží, které světová média šířila.

2 0
možnosti
MR

Chápu, že libtardům z organizací typu reportéři bez hranic leží Maďarsko v žaludku. Ale stavět ho ve vztahu ke svobodě tisku hned vedle Číny a Turkmenistánu je prasečina i na svazáky jako je autorka.

6 1
možnosti
Foto

Nemohu plně souhlasit. Má padesátiletá zkušenost z medií je ta, že existuje mnoho „reportérů“, kteří sledují občas velice prapodivné cíle, většinou k osobnímu prospěchu, ke kariéře. Takže bez přesné definice, kdo je vlastně „reportér“, jsou tyto údaje velmi zavádějící. A ve skutečnosti jsou to právě tito kariéristé, kteří pak umožňují různým vládcům hodit všechny novináře do jednoho pytle.

5 0
možnosti
JV

Despoti to využijí. V Česku se už také tlačí na vše co je "bez hranic"

3 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com