Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HV

Jako student politologie se cítí být jako voják v informační válce. Nu velmi užitečný člověk.

1 0
možnosti
JT

J59i93r83i 46T10i70c33h68y

14. 4. 2022 17:16

Moje zkusenost je takova, ze ruske desinformace jsou uplne slabosske ve srovnani s desinformacemi radikalni levice zapadu.

1 1
možnosti
Foto

Mohl byste nám sem nějakou takovou hodit?

1 0
možnosti
JP

nevím ale Kapušany kde je měli ubytovat a Velké Kapušany u nedalekého přechodu jsou od sebe 100 km

0 0
možnosti
LU

Píše v neďalekej obci Kapušany, na slovenské pomery 100 km je väčšia vzdialenosť.

Na Slovensku sa používa výraz napr. v neďalekej Bystrici, tým sa chápe najbližšia obec s názvom Bystrica, prídavné meno banská, považská, stará...sa nerieši.

0 0
možnosti
Foto

Vlastně i rozumím tomu proč, se polovzdělaný student politologie, který tři dny kladl na hranicích tři předepsané otázky běžencům a má pocit, že se stal bojovníkem na Instagramu ( mimochodem tuší mlàdenec něco o algoritmech Googlu a Instagramu, když se mu tyto platformy jeví jako vhodný zdroj k ověřování informací?) pasuje do role “vojáčka” s dezinformacemi. Vlastně mu nic jiného nezbývá proto, aby našel smysl vlastního života. Smutný příběh naší doby. Před 80 lety byli považováni za hrdiny například lidé jako generál Morávek a jeho spolubojovníci nebo doktor Schweitzer. Měřítka se zjevně posunula.

3 0
možnosti
JK

Proč vám vlastně vadí aktivita tohoto mladíka. Na rozdíl od vás zvedne zadek, jede na místo a informuje o tom co vidí. Asi frustrace z vlastní existence.

6 0
možnosti
Foto

Rusko nebojuje desinformacemi jen s Ukrajinou, ale s celým demokratickým světem. Student politologie a mezinárodních vztahů má dobré předpoklady k tomu, aby byl tím "vojákem v desinformační válce". A jako takový jistě ví, že proti Ukrajině nebojuje jen Rusko. I v České republice má Rusko ve svém boji aktivní spojence. A to je jistě zajímavé téma pro studenta tohoto oboru. Téma: Jak se to jen mohlo stát, že je v demokratické zemi vyhlášena válka s desinformacemi, zatímco i mezi jejími politiky jsou lidé, kteří je aktivně šíří , produkují, a ještě je doprovázejí vědomě stupidním fňukáním o tom, že mají právo na svůj názor. Snaží se vyvolat dojem, že jsou v podstatě takovými disidenty na brigádě v boji za svobodu slova. On je vlastně stát ČR takovým vojákem nevojákem, který monitoruje a někdy i odhaluje vzdáleného nepřítele, ale s těmi domácími chodí do kantýny. No není tohle námět na diplomku?

Jako student politologie a mezinárodních vztahů se cítím být jako takový voják v této informační válce. Je proto mou povinností se takovým tématům veřejně věnovat.

Zdroj: https://stisk.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=786159

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS