Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo, umělci to nemají jednoduché. I dělnice a dělníci občas vyrobí zmetky, ale když je to v únosné míře, tak se zmetek jen třeba přetaví, a celkem se nic nestane. A než se začne vyrábět něco nového, musí to zkušený novátor napřed moc dobře otestovat. Jenže u filmu jak vidět novátoři nějak chybí, spíš jsou tam jen kopiranti či plagiátoři. Ale jedno plus má tento film v každém případě. Díky němu jsme si mohli přečíst toto skvělé shrnutí žel anonymní recenzentky, kterému se nedá nic vytknout. Osobně bych na to nešel ani dřív, dostatečně mě vylekal už trailer. Ale při této recenzi jsem se pobavil skvěle.:-)

0 0
možnosti
Foto

Skutečně nevím, zda čeští diváci po tomto touží, spíš tvůrci si myslí, že průměrnému českému divákovi to postačí. Není ale vůbec jisté, zda se ten náš "průměrný divák" zvedne z gauče, odloží ovladač od televize, kde má dnes širokou nabídku, včetně Netflixu, a bude chtít zaplatit za něco takového...

0 0
možnosti
JL

tak to určitě vidět nechci, stačí mi pohled na Langmajera a dělá se mi nevolno. Komedie na téma záměny pohlaví se tu vyskytovaly už za komunistů - tuším Macourek-sci-fi - Pane, vy jste vdova.--poměrně šílený příběh, který místy bavil.

0 0
možnosti
LP

Nechci tvrdit, že film Pane vy jste vdova, je nějaká zásadní pecka české kinematografie. Ale srovnávat to s filmy typu Po čem muži touži, kde se máme smát Langmajerovi s pleťovou maskou, nebo Vašutovi s pavím peřím na zadku v Románech pro ženy, pokročilé a podobně, to snad ne, Jiří.;-O

1 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com