Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

Vyhláškou řídit stravování dětí je asi dosti ujeté. Podle mne ale ještě mnohem více je ujeté nastavit ty požadované parametry zdravých jídel tak, že téměř nic není prodejné - to je ta největší ujetina té vyhlášky.

2 0
možnosti
ZN

Všude, kde se něco takhle nesmyslně "vyhláškuje, zákonuje... " je špatně. Nebo jsme národ blbců, kteří nevědí co mají jíst, dělat, co si myslet? Nechala bych lidi používat vlastní rozum. Nikdy nebudeme všichni svatí, nekuřáci, blondýny, feťáci, vegetariáni či dodržovači ranních běhů. Každý zákaz vytvoří... černý trh :-). To už se ví dávno. Nemohl by to někdo říct např. Valachové?

1 0
možnosti
MN

Mnoho povyku pro nic. Tak by se dala okomentovat hysterie kolem "Pamlskové vyhlášky". Komu kdo zakazuje otevřít si prodejnu "zakázaných, nezdravých" potravin v blízkém sousedství školy a paní výživová expertka Valachová má po ....... ;-D

0 0
možnosti
Foto

Škola tu prodejnu neuživí a navíc děti nesmí o přestávce opustit školu.

0 0
možnosti
JS

No a tak to bude vypadat za pár let

0 0
možnosti

ovšem to že prvňák buřta o pětku přeplatil jste si jistě vymyslel;-D

3 0
možnosti
Foto

Já u nás v práci nepotřebuji ani pamlskovou vyhlášku. Jistá firma tam vaří tak příšerně, že si stejně polovina lidí nosí jídlo z domu. :-P

6 1
možnosti
MS

Nakonec to přece jen nebude tak špatná vyhláška. Naučí studenty podnikat. :-)

P.S. Máte nádherný psojdonym. ;-D

5 0
možnosti
VH

Tak to bude masakr, až vystudujete. Vyhlášky podle Vás schvaluje senát (tedy zřejmě parlament. Vyhlášku a zákon neumíte rozlišit. No - pan Zeman bude mít spoustu důvodů pro své hodnocení novinářů.

1 1
možnosti
VH

A ještě: několik záků, .. t ř í m a j í c e (pro Vás, vzdělance, "třímajíc" je singulár feminima).

3 1
možnosti
VH

Počkejte, počkejte!! V y h l á š k u "potvrdili senátoři"? Proč a jakým právním aktem. Navíc, v době, kdy už tři měsíce platila? Můžete to mn, neznalému, osvětlit?

1 0
možnosti

Kursy přežití, až příjdou zlé časy.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com