Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77a30r65a 12R87a51n46k

23. 3. 2017 3:28

R^Provozuji uz desetileti, nejsou to sice zizaly (v Kanade je dostanu postou ), spis cervici a ti mi z oragnickeho odpadu v kuchyni udelaji kompost.

0 0
možnosti
Foto

Martino Moudrá, gratuluju k Vaši reakci. Opravdu jste moudrá a opravdu by mohl být kompostér na každém balkonu, jen v zimě je ty žížaly nutno chránit před mrazem. Lépe, i když to není každého věc, je kompostér v bytě. Jako jej máme my. Již leta "provozujeme" středně velký kompostér od http://www.wurmwelten.de Ten plastový, 4-patrový sud stojí za záclonou v hostinském pokoji. (V létě jej přesuneme na balkon, ale do stínu). Nikdo si neztěžoval, protože není na co - vůbec totiž nepáchne. Proč nevím, ale je to tak. Ohromná výhoda je získaný humus, který pravidelně míchám do půdy v okrasných truhlích na balkoně. Už leta jsem nekoupil novou půdu a kytkám se daří báječně...Ve staré hlíně, obohacené o humus od žížal pěstuji též cherry tomáty, jejich bohatá úroda každoročně překvapuje naše přátele a návštěvy. Zkuste to taky!

1 0
možnosti

Kompost smrdi jen kdyz delate neco spatne. Ten spravny neni citit vubec.

1 0
možnosti

Je tam sice par nepresnosti, ale chvalyhodny clanek. I na tu nejmensi zahradku se najde vhodny komposter, usetrite za odvoz odpadu a mate kompost na zahonky ci do korejtek zdarma.

1 0
možnosti

A na WC se chodí taky na tu bedýnku se žížalami? Jen se ptám.

2 0
možnosti
Foto

Správně, vermikompostér na každou lodžii nebo balkon! ;-D;-D;-D

Kolik členů má rodina paní Ondráčkové? Není na ten odpad náhodou sama? KOlik má izolovaného prostoru na ten tříděný odpad, aby ho mohla odnášet jednou za čvtr roku?

2 0
možnosti

J26a29r85a 93R53a48n89k

23. 3. 2017 3:33

Kolik zbytku jidla, myslim slupek z cibule, brambor a podobne do tydne mate, oni pracuji rychle, najdete si to na netu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com