Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

RvRv 1) S despektem se dopředu vyjadřovat k těm občanům, kteří z různých důvodů budou volit Zemana, je nepatřičné. Mám x výhrad vůči Zemanovu chování, ale preferuji určité hodnoty, které mně z případných kandidátů zatím nikdo nenabídl.

2) Řev těch, kteří skutečně rozdělují společnost, knížecí skoro pohrobci, a není jich zas tak mnoho, ale jsou, díky protěžování v médiích, hodně slyšet, napovídá a utvrzuje Zemana, že udělal dobrý krok.

3) Každý z kandidátů bude jistě dělat pro sebe to, co je pro něj nejlepší. Proč Zemanovi protivníci neocení jeho strategii, byť jim tímto sebral vítr z plachet?! Bylo by to čestnější, než štěkat jak opuštěné štěně na sídlišti.

4) Proč se má Zeman zúčastňovat debat, když všichni dopředu dobře vědí, co bude říkat? Jen by dával příležitost těm, kteří budou exhibovat přehazováním hnoje, který už byl několikrát vykydaný. Proč by to dělal?

5) Má-li neúčast Zemanovi naopak uškodit, neměli by protikandidáti jásat? A jsme u stejného; pokud ne, udělal dobře a slovíčka jako že je srab nebo dlouhá pojednání o občanské povinnosti nebo slušnosti jsou mimo logiku věci.

6) Je věcí soukromé televize, koho nebo co bude vysílat. Vyhovuje-li to oběma stranám, jsou jakékoli námitky mimo mísu.

P.S.

Něco podobného jsem napsal i jinde a nemám důvod cokoli psát jinak.

1 0
možnosti

Jó, naše veřejnoprávní média s ním nechtějí dělat naživo, protože to je prý známý sprosťák a nebohá dítka při jeho nekorektním řečnění omdlívají. Nějak ovšem zapoměly, že tu jsou i ta soukromá a ta nejbystřejší se toho chytila. No ale třeba některou televizi napadne dělat podobně hovory s Karlem či Mirdou, nebo Horáčkem. Sledovanost zaručena.

1 0
možnosti

Dalsi duvod odstranit z dalkoveho ovladani tento kanal.

1 1
možnosti

P83e75t33r 22S90u73s66k70e

25. 3. 2017 0:16

Ale to bys Vokoune neměl o čem cancat :-P

Není to škoda? Víš vůbec, kolik hlasů těma slintama, co vyplodíš, Zemanovi naženeš? Mimochodem - děláš něco jiného, krom toho, že troluješ v diskusích? Nebo jsi jen pseudonym, který nahání hlasy Zemanovi a vytváří pozitivní obraz Putina (jako trol jménem Peszynski) záměrně dementními komentáři ke všemu? Jo, jasně si říkám o smazání, ale jen to, píchnout si do individua tohoto typu, mi za to stojí.

0 1
možnosti
Foto

Tak moc děkuji za tip, protože já Televizi tak trochu "obstrouhal" a nekoukám se na ni. Teď ale budu.

Co říci. Prezident Zeman vykonává svědomitě svou prezidentskou funkci a nyní dává každý týden televizní rozhovory.

Proti tomu nelze nic namítat a ten, kdo by to pokládal za předvolební agitaci, je škodič a nic jiného.

3 0
možnosti
Foto

;-D Co by kdejaká komerč. stanice dala za to, kdyby mohla mít tento pořad s prezidentem ve svém programu. ČT se to pochopitelně ,,netýká", ona je přece veřejnoprávní(?), tak proč by vysílala rozhovory s prezidentem, že8-o Nakonec, slovy Míry Kalouse-Schemika, byl by to konflikt zájmů jako prase;-D

5 0
možnosti

No,pane autore,já mám zase dojem opačný.Zeman mluvil jasně,srozumitelně.Nekličkoval.

5 1
možnosti

tak nějak po bolševicku, že?

1 4
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com