Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Š71á43r67k36a 58M93a11t96y93á58š37o74v71á 1921555692219

a jdu blejt velebnosti...nevaděj mi šneci,ústřice,černá vejce...ale hmyz a červi bohužel ano....

0/−1
2.5.2017 8:57

J62a87r39a 23R37a70n27k 1431786789841

Ochutnala jsem jednou pouze "sarance" chutnalo to jako smazene burske orisky, sama noha a kridla, kdyby to nemelo na sobe sul a koreni, bylo by to asi tezko pozivatelne. Ale timto druhem proteinu se zabyval uz Roman Polansky ve folmu "dance of vapires" - uvezneny, nakousnuty chytal ve sve cele aspon pavouky;-)

0/0
2.5.2017 1:30

M96i98l52a18n 32S45t51e44h81l68í17k 7480949833821

Něco podobného bylo i ve filmu Motýlek (Papillon).

0/0
2.5.2017 9:17

M88i52r93e75k 55T96u96r94e41č83e58k 4403442710502

A nestací je zasyrova rozmixovat na kasi ? A pak mazat na chleba jako chutnou pomazanku? Při vaření se ztraceji hodnotne vitamíny...

+1/0
2.5.2017 0:34

J92a78r25a 26R10a93n15k 1291526369511

Australsti Aborigines jedi cervy z ztrouchnivelych kmenu stromu, chutnaji jako krevety.

0/0
2.5.2017 1:31

J21a87r52o54s49l43a39v 54C81h73u48d13á33č87e98k 7134215336725

Dobrý blog. Zajímavá akce. R^ Ten hmyz bych také rád ochutnal.

+1/0
1.5.2017 23:02





Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.