Diskuse

Hmyz se musí nejdřív uvařit, jinak by z pánve vyskočil, říká šéfkuchař Václavík

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Š18á58r77k58a 27M33a95t93y14á38š10o55v69á

2. 5. 2017

a jdu blejt velebnosti...nevaděj mi šneci,ústřice,černá vejce...ale hmyz a červi bohužel ano....

0 1
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

J25a92r69a 58R62a98n82k

2. 5. 2017

Ochutnala jsem jednou pouze "sarance" chutnalo to jako smazene burske orisky, sama noha a kridla, kdyby to nemelo na sobe sul a koreni, bylo by to asi tezko pozivatelne. Ale timto druhem proteinu se zabyval uz Roman Polansky ve folmu "dance of vapires" - uvezneny, nakousnuty chytal ve sve cele aspon pavouky;-)

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

M24i91l69a61n 71S32t34e58h91l77í87k

2. 5. 2017

Něco podobného bylo i ve filmu Motýlek (Papillon).

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

M58i91r68e32k 54T33u66r22e88č89e73k

2. 5. 2017

A nestací je zasyrova rozmixovat na kasi ? A pak mazat na chleba jako chutnou pomazanku? Při vaření se ztraceji hodnotne vitamíny...

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

J86a98r29a 94R23a28n84k

2. 5. 2017

Australsti Aborigines jedi cervy z ztrouchnivelych kmenu stromu, chutnaji jako krevety.

0 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít

J98a79r66o25s94l50a26v 87C25h85u94d97á47č11e35k

1. 5. 2017

Dobrý blog. Zajímavá akce. R^ Ten hmyz bych také rád ochutnal.

1 0
 
Facebook Twitter Google Plus Zavřít
Reklama
Více už toho není