Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bez auta se dnes už těžko někdo obejde. Většina domů v centrech měst je stavěná v době kdy auto bylo vyjímkou. Problém je nedostatek parkovacích míst. Co s tím ?

1) Nedovolit novostavbu bez podzemních garáží. Bez dostatečného počtu.

2) Dvory domovních bloků vybagrovat a udělat tam podzemní garáže. Jeden vjezd, a jeden výjezd.

3) Teď hodně sci-fi : Před každým bytem velký balkon a a pojízdný výtah, který vám tam strčí vaše auto i s vámi a vaším nákupem. Vypadalo by to asi neesteticky, ale bylo by to pohodlné. No jo, sci-fi. :-(

0 1
možnosti

Kdo bude mit zruseni tehle hlouposti v pristim volebnim programu, ten ma sanci na uspech. Na druhou stranu si snad volici zapamatuji, kdo je pod tim okradanim (tahanim penez z lidi za zadnou protihodnotu) podepsan.

1 0
možnosti

Někde jsem četl, že ŽÍT Brno má v plánu do roku 2030 snížit počet osobních aut v osobním vlastnictví v Brně snížit o 20%.

0 0
možnosti
Foto

A během let 2030-2050 bude počet osobních aut podle strany "NEŽÍT Brno" snížen na úroveň vozidel evidovaných v současném Pchjongjangu...!

0 0
možnosti
Foto

To je milí Brňáci zhruba totéž jako kupovat zajíce v pytli a nebo naplnění významu přísloví, že je "lepší vrabec v hrsti než-li holub na střeše". Pani konšelé (a nejen v Brně) mají smysl pro humor opravdu nevšední.

2 0
možnosti
Foto

Rezidentní parkování bez záruky parkovacího místa není žádný Brněnský úzus, je to běžné v každém větším městě, kde je nouze o parkovací místa. Je zajímavé, že je vůbec možné poskytovat službu, která vám nemusí za vaši úplatu poskytovat žádnou službu. Ale co, ČNB defraudovala do nedávna kč po miliardách a taky nic...

5 0
možnosti
Foto

Je to totéž jako dávno již zavedené "Placené parkoviště", u nějž vám výběrčí vysvětlí, že vaší povinností je zaplatit, aniž by kromě parkovacího místa cokoliv nabídl. Nejde totiž o "Hlídané parkoviště". Takže platíte za zábor místa na parkovišti, fakticky další poplatek z držení auta, stejně nesmyslný, jako poplatek dálniční.

2 0
možnosti

Petice proti zavedení rezidentního parkování v Brně

https://www.petice24.com/rp

4 0
možnosti

Není důvod, aby se z historického centra stalo parkoviště. Nejvíc mě sejří ti, kteří si k bydlení vyberou tu nejlepší lokalitu s vynikající dopravní obslužnosti a pak všude jezdí autem. Pokud nemám kde zaparkovat, auto si nepořizuju. Nevím, proč by město několika fetišistům mělo zařizovat nějaké parkování v centru. Protežujte spíš parkování někde na volných plochách, ale ne v centru, kde je všechno zastavěno a místa je tam málo.

1 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS