Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Takova typicka ceska studentka, s vlastnim podkrovnim bytem a autem. A jak to pak, proboha, maji delat ti ostatni, co bydli na kolejich a jezdi sockou?;-D To musi byt opravdu desne tezke studium, kdyz si nenajde tydne 2 odpoledne po 6,5 hodinach na praxi v oboru. A co by za to jini dali, kdyby tu moznost vubec meli.

7 0
možnosti

Zajímavé je na tom to překvapení, že by si vysoká škola mohla po někom vyžádat práci na plný úvazek. A nezdá se, že by to byl problém té studentky, ona prostě odněkud ví, že svět má fungovat tak, aby se při vysoké škole mělo jít pravidelně pracovat. A teď nevím odkud, jestli to vidí všude kolem sebe, nebo to vykrystalizuje při sledování určitého druhu médií...

2 0
možnosti
MB

Klasika studií, právo útrpné - nechť to již skončí a půjdeme pohodlně žít ! Pak zjištění, že je tomu přesně naopak. Zaujalo mne - Student přece nebyl vyslán na školu, aby měl osobní život! Heslo velkoměst - kde jezdí MHD - není třeba auto ... Vše se dá stíhat. Je zde veličina - kapitál, osobní čas. Pak i spánek obtěžuje - nic neprodukuje ... Zhruba v tomto smyslu studuje má dcera 6 ročník LF. Zde zřejmě opravdu mimo studium není čas na nic. Přesto se občasně objevuje v lékárnách, jako pomocná síla. Dnes není problém získat VŠ titul - problém je praxe. Něco se prostě musí obětovat - vyplatí se to ... :-)

2 0
možnosti
PJ

P39e16t35r 91J34í60l46e29k

20. 11. 2017 4:25

Ona by ta povinná účast v provozu asi měla být. Ze svého života pamatuji zootechničku - VŠ , která se bála přistoupit k dojnici.

A taky dámu s červeným diplomem z lesárny, a je pro ní dodnes problém rozeznat stromy v lese, a keře v krajině? No, tam ji raději nepouštět.

3 1
možnosti
ZK

Moje vnučka studuje pátým rokem vejšku. Po celou dobu příležitostně pracovala, to jsem odpozoroval až jsem se jí zeptal, kdy vlastně študuje.

"Hele dědo, vono to studium je hodně gumový", říká na mojí otázku. "Práce je dost a nechá se to skloubit. Ale taky je dost těch, co mudrujou po hospodách, že voni, vysokoškoláci, nebudou přeci rovnat bagančata do regálů. Já to chvilku dělala a ňákou kačku to hodilo." Dnes pracuje u jedné agentury a nestěžuje si.

4 0
možnosti
LB

Jaké obory a jaká praxe?Málo času na mejdany?Každá druhá třetí studentka dělá eskort...

Všeobecný úpadek vysokého školství je známý,každý rok přibývá nezaměstnaných absolventů co studují nesmyslné obory a o možnosti koupit si titul z humanitárních věd není třeba diskutovat,

Pokud pominu medicínu (doufám) tak zbytek oborů je dnes otázka peněz,viz Plzeňská práva,nebo nesmyslů ala gender a podobně....

Moje příbuzná vystudovala stavařinu,dnes vydělává násobky průměrné mzdy a každý rok dostává nabídky od jiných firem...pamatuji že se učívala do rána a ráno jela na přednášky a skončila s červeným diplomem...Fakt máte málo času?

10 2
možnosti
RC

Melete nesmysly, zkuste se podivat, jaka je nezamestnanost mezi lidmi s VS. Temer nulova.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com