Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Prodávali jsme domek. Mezi zájemci byla rodina, že jsme si řekli - tak to nemůžeme sousedům v naší ulici udělat. Naštěstí to dobře dopadlo.

Souhlasím s panem Chlumským.

9 0
možnosti

Ano, pronajímatelé rozlišují (rozlišovat - discrimino) mezi zájemci. To se ale dalo čekat, ne? Pronajímatel, který nebude diskriminovat, spláče nad výdělkem.

9 0
možnosti
LC

Osobní zkušenost: Soused, o patro výš, pronajal byt dvěma indickým studentům. Každý druhý den hráli v bytě kroket. Já vnímám odmítnutí pronájmu bytu cizincům, z "exotických" zemí, jako výraz ohleduplnosti k bývalým sousedům.

23 0
možnosti
Foto

Je to tak, jiný kraj, jiný mrav, a proto obrovské riziko. Je jen málo lidí, kteří jsou ochotni jít do neznámého rizika, spíše dají přednost jistotě, kterou znají, otázkou je, proč by to mělo být odsouzení hodné. Mám nějaký majetek, ideálně z něj chci mít výnos, tak se zcela logicky uchýlím k řešení s jistotou. Možná by nebylo nezajímavé zjistit, jak by v dané situaci postupovaly autorky článku.

10 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com