Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jj, jsou různé závislosti mezi lidma...

0 0
možnosti
Foto

Takže až studenti budou zase jednou na svém pátečním dýchánku vykřikovat jaká je to enviromentální hrůza ten stav přírody ve světě, mohou tam Kryštofa Hájka slavnostně ukamenovat.

Jestliže někdo dokáže ještě mlád, šedesátkrát přeletět kus světa jen pro zhábavu, s perspektivou, že to ještě párkrát udělá, zanechal po sobě tak výraznou uhlíkovou stopu a spálil k tomu tolik fosilních, neobnovitelných paliv, že tolik jiní nespotřebují za mnoho generací každodenního dojíždění do práce autem.

3 2
možnosti

S82a61r64a 65N67o67v59a

14. 5. 2019 21:38

Pokud kupuji obleceni v second handu, jsem i ,,jen" 80 % vegan, co jezdi MHD (a nebo kolo), k tomu tridim (a nevytvarim zbytecny) odpad, muzu si litat jak chci, ale lidi dojizdejici autem ze satelitu s oblecenim z HaM nemam sanci dohonit;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com