Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Je třeba nadále usilovat o ústavní zakotvení definice manželství jako svazku jednoho muže a jedné ženy.

1 0
možnosti
JP

Článek má propagační charakter. Několik průzkumů ukazuje pravděpodobně, že řádově 1000 lidí z naší země má podobně pomatenou mysl, jako v Rakousku či Austrálii. Petice proti adopci dětí stejnopohlavními páry má 10300 podpisů, pro adopci je v jiné petici 124 lidí.

Tento článek i diskuze pod ním mi potvrzuje, že uznání registrovaného partnerství bylo mylným krokem z laskavosti k homosexuálním párům. Jim tento mylný zákon nestačí, chtějí pokračovat v převracení země naruby. Tato rozšířená ideologie genderového feminismu je pro společnost stejně nebezpečná jako komunismus a nacismus. Některé jejich návrhy pro fungování zákonů již někde platí, a lidé jsou odsuzováni za své správné použití rozumu. Skupina studentů "Stisk" a pisatelka propagují nebezpečné ideologické homosexualisty.

Manželství podporuje zdravý stát pro jeho přirozené a správné přínosy. Dvě osoby stejného pohlaví se nemohou nazývat manželstvím. Dokonce i nabídnuté pomoci v nesprávném zákoně o registrovaném partnerství zneužívají ke svým revolučním protirodinným totalitním záměrům.

2 1
možnosti
BG

Člověk s pomatenou myslí jako Vy píše o lidech s pomatenou myslí. ;-D

Dvě osoby se mohou nazývat manželstvím a taky se už ve 29 státech nazývají. Zkuste Irsku, Finsku nebo Portugalsku vysvětlit, že Vy jako super dokonalý heterosexuál máte pravdu. ;-D

Jinak tady předvádíte solidní totalitní myšlení. O Vaší mentalitě jsem si iluze nedělal, ale tohle celkem jasné. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Pane Gabryši, pokud budete takhle postupovat dále, ztratíte i ty poslední příznivce.

3 0
možnosti
BG

Pane Matuško, pokud budete takhle postupovat dále, ztratíte i ty poslední příznivce, když už jste ztratil rozum. :-)

O Vaši přízeň nestojím, obešel jsem se bez ní doposud. :-)

0 1
možnosti
Foto

Pane Gabryši, když hledáte spojence, opravdu Vám nepomůže své odpůrce napadat.

1 0
možnosti
BG

Paní Moudrá, když ostatní hledají spojence, neměli by svoje odpůrce posílat někam (p. Pavlíková), lhát (p. Burian), domýšlet si něco, co nebylo řečeno (p. Bicera), vyvozovat nelogické závěry a domněnky (p. Busidea a Paulíček) a nařizovat, komu co stačí.

0 1
možnosti
VH

V nadpisu mate chybu!

Melo byt:

Manzelstvi pro vsechny podporuje vetsina homosexualnich Cechu.

1 0
možnosti
BG

To ale není pravda, víme? :-)

0 0
možnosti
OP

Jděte do někam, jste nechutní, zneužíváte koronakrizi RvRvRv

1 1
možnosti
BG

Tam můžete jít i Vy a ani se nemusíte vracet, protože jste nechutná. ;-)

0 1
možnosti
JS

Pochybuji o serioznosti Vašeho titulku.

5 0
možnosti
ZH

Hm. Víte, jaký je rozdíl mezi akceptováním, a podporováním? To, že většina akceptuje homosexualitu totiž vůbec neznamená, že titíž podporují i homosexuální manželství. Já třeba homosexuály akceptuji, ale jsem zcela zásadně proti tomu, aby mohli uzavírat manželství rovné s manželstvím heterosexuálním. Z jednoduchého důvodu - homosexuálové nemohou z povahy věci zplodit děti a zajistit tak pokračování druhu.

11 1
možnosti
BG

Další, co nechodil do školy. ;-D

Homosexuálové děti plodit mohou a taky je plodí. Asi je to pro Vás šok, ale tak to prostě je. Ale pokusím se Vám to vysvětlit. Vezměte sperma jakéhokoliv plodného muže (třeba gaye) a spojte ho s vajíčkem jakékoliv plodné ženy (třeba lesby). Ono je jedno, kde se toto spojení odehraje. V dnešní době umělého oplodnění, které bylo vytvořeno na žádost neplodných heterosexuálů, není nevyhnutelně nutný pohlavní styk dvou osob opačného pohlaví. Samozřejmě se nemusíte bát, že se toto masově rozšíří, protože jsou tady lidé, kteří se pohlavního styku nevzdají a lidé, kteří děti mít nechtějí. :-)

Pokračování druhu je další nesmysl. Už samotný člověk je druh. A protože lidí je na planetě více než 7,5 mld., není nutné se obávat, že tento druh vyhyne. I kdybych připustil, že žádný homosexuál nemá děti a bylo by jich 10 %, a i kdybych připustil, že neplodných heterosexuálů je taky 10 %, pořád je tady 80 % těch, kteří se množit mohou. Mohou mít jedno, dvě nebo i 15 dětí. To, že je nemají, je věc zcela jiná a se sexuální orientací nesouvisí.

Z toho vyplývá, že Váš postoj je založen na emoci a s raciem nemá nic společného. Můžu akceptovat, že jste zásadně proti tomu, ale ne podporovat. Já jsem zásadně proti tomu, aby hloupí lidé měli volební právo. Ale dokázal jsem se s tím smířit. Přitom oba víme, že je to jen naše zbožné přání a je úplně jedno, co chceme nebo ne.

1 5
možnosti
MZ

Kolem tisícovky lidí, to mi nepřijde jako "většina" ˇČechů. Mimochodem, nezaznělo z vaši komunity po zavedení registrovaného partnerství, že více už žádat nebudete? Klasická salámová metoda...

5 1
možnosti
Foto

Autorka blogu ... Manželství homosexuáků a lesbiček podporuje většina Čechů.

Můžete to nějak dokázat, mám na mysli tu "většinu" ?

Jistě. Přišly mi souhlasné dopisy. Všechny 4 mám tady u sebe.

Takže asi takto.

7 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com