Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
APG

Absolovent prestižního gymnazia

7. 3. 2009 9:40
Takhle se novinářem nestaneš - jenom se ztrapníš

Plácat o svých prvodojmech dovede každý hl---ák. Měla by tě zajímat ekonomická stránka věci. Např to že tam kde český obchod nemá ne nájem . Rákosník si může dovolit platit ještě vyšší. Je to dáno prodejem padělaných cigaret ,což je miliardový byznys. Rovněž tak alkoholu. A nezapomeň že ty zbalené spacáky pod pultem znamenají že zaměstnanci tam žijí, nelegálně samozřejmě.

0 0
možnosti
LO

lobo 2

7. 3. 2009 8:36
To byla reklama?

Moc by mě zajímalo co by na způsob prodeje a skladování řekla hygiena zároveň předpokládám,že tito vietnamci mají na vše povolení mají potravinářský průkaz atd. Protože o tohle všechno by se naše úřady zajímali pokud by se jednalo o českého obchodníka.Kromě toho si myslím,že jste dobrý čuně kupovat jídlo v tomto prostředí no vždyť až se někomu něco stane tak jim dáme 500 euro a letenku a to ,že taky svým zbožím nadělali víc škody jak užitku nikoho nezajímá.Jen čekámkdy Kocába napadne povolit jim prodej marihuany na tržištích aby jsme je náhodou nediskriminovali.Divím se,že někdo u těhle rákosek vůbec něco koupí jde jen o zdravotně závadný šunty.[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 2823
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1121x
Stisk online je studentský online deník tvořený studenty Katedry mediálních studií a žurnalistiky Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně. Blog Stisku je po dohodě s redakcí Blog iDnes.cz koncipován jako skupinový. Stisk vznikl v roce 1997 jako jeden z prvních internetových časopisů v České republice, v rámci blogu iDnes se představuje od února 2009. Plná verze časopisu Stisk online je k dispozici zde.

Tiráž:
Vedoucí projektu Stisk online: Jaroslav Čuřík
E-mail: curik@fss.muni.cz
Adresa: Katedra mediálních studií a žurnalistiky, FSS MU, Joštova 10, 602 00 Brno.
Tiskové zprávy zasílejte na: stisk.munimedia@gmail.com